Jag är ett rövhål!

Jag hatar gårdagen och vill begrava den dan och minnet av den för evigt. Jag vaknade på morgonen som vilken dag som hällst, trodde att de skulle bli en bra dag för jag hörde fågelkvitter när jag fortfarande låg och drog mig i sängen, se där blev jag lurad. När jag senare kring 11 skulle betala mina räkningar ser jag kallelsen till högskoleprovet. fan! kutar dit i mogronrufs och första kläder jag hitta. jag missade alltså att göra de första två delarna. Aldrig har jag varit så besviken på mig själv. Hur kunde jag bara glömma? De som betyder så sjukt mycket för mig, de jag satsat på nu i tre års tid. och jag kan inte ens hålla ett datum? Jag håller väl tummarna att jag ändå kan komma in till höstan, trots ett högskoleprov med ett pinsmat dåligt resultat. Men ska synden straffa sig själv, så är jag ganska bränd.

Så nu har jag gjort mig påmind om gårdagen och lyckats buttra ner en annars helt okej dag. Röv.


Hormoner är ohälsosamma..

Gårdagen vill jag bara glömma. Den började med att jag vaknade på fel sida, sen fortsatte den så ungefär hela dagen. Jag var skit-arg på allt och alla.  Minsta lilla skräpbit på fel plats gjorde mig mordisk, till och med små nästan oskyldiga hunder fick sig en utskällning och Martina var lite nervös när jag började gå igenom mina räkning samtidigt som jag förklarade vilka jag gärna skulle vilja dräpa. Inte ens jag kan lita på mig själv sånna dagar. Misstänker att de beror lite på den hormon-shot jag tog i måndags kombinerat med en redan befinnande pms. Dagen slutade dock bättre när min riddare i rustning trots att han var dö-trött, ställde sig och laga fläskfilé och potatisgratäng åt mig. Tror inte ni fattar hur bortskämd jag är?!

Idag bakar vi andra bullar. Började dagen med att avsluta en av mina kurser i skolan. skönskönt.
Efter de vandrade jag till återvinningen och där fyndade jag ett skrivbort för 150kr. Efter de var de en kaffe på Hanssons med Ollen och Martinan för att sedan gå hem och fortsätta med lite skola. Martina kom förbi efter en luch med sin far och fångade mig i ett av mina kreativa ögonblick. dvs, jag satt och käkade is och stirrade in i väggen. låter kanske inte så intelligent, men jag hade en plan!
Efter de har jag hämtat och köpt en diskmaskin  som nu står här bredvid mig och gör underbara diskande ljud. Välkommen till familjen!!
Skrivbordet har jag nu målat, och alla vet ju att måla är de roligaste som finns, så jag klagar inte. Ska måla en stol också, svart den också. Just nu sitter jag och käkar popcorn och dricker fanta, vilket inte heller är så tråkigt. Så om man nu summerar allt så kan man se att resultatet blir en klart roligare dag idag. Den 25 Mars stryker vi från almenackan.

..Nu skickar Martina ett sms om rollspel och snusk...

Skrivborden överallt, förutom återvinningen då, är verkligen dyra. Planerade först att ta en trip till IKEA för att inköpa ett, men de passaar inte min ekonomi. Ante föreslog först ett köp av ett liknande som vi köpt tidigare. bordsskiva+ben. Han ångrade sig ganska snart när han fick svaret. "Nä de står ju fortfarande i skrubben, jag har bara sågat lite i de."
Då skrattade han bara åt mig, men jag kunde av glimten i ögat se att han älskar mig, trots mina bygg-project. "Inte såågen, Alfons!" va de enda han sa.

Nä nu ska jag fortsätta med målningen, och inte ledsen är jag för de.


Kafferast.

Tittar på diskhögen. Höög!! Martina sitter här nu och vi high fivade på att min lathet är långt mycket större än min moral. Måste ta tag i den, men inte idag.
Just nu springer en tokig Leo runt i mitt kök och tjoar och stojar samtidigt som han då och då springer till chipsskålen och roffar åt sig ett nytt chips. De är så lätt att underhålla barn.

Suttit på Hanssons tidigare i vanlig ordning och förgiftat min kropp med löite kaffe, sen en vända på stan och vårdcentralen. Sen var jag faktiskt ganska duktig. Gjort lite skol-arbete, men långt ifrån tillreckligt. Hade verkligen behövt plugga lite till högskoleprovet till helgen också, men de känns som att de inte finns så mycket tid till de, har så mycket skolarbeten att göra som de är. Får hålla tummarna för mig att det går bra på lördag. Ska se till att bunkra upp med frukt, godis, dricka och andra läckerheter som kan vara bra för att de en skärpare hjärna.

Snötsnosen har flytt till svartbyn eller nått sånt för att skapa lite ljuv musik. Om några timmar beräknas han vara tillbaka och förgylla min kväll med sin närvaro. Och med andra lovade härligheter.
Lite bilder från dagens kafferast, bilderna kan tala för sig själv:

  
    
  

Kärlek..

Tydligen skall jag inte säga så mycket för jag e bara en ful hora. Hårda ord de där. Tänkte fira de med att lägga upp lite nya fina bilder på mig och mina kära. Enjoy.

    
     
   


Trevligt med åsikter..

De hade givetvis varit ganska roligt att veta vilka personer det är som kikar in på bloggen och läser. dock kan det ju också vara lite spännande när vissa personer kommer med kommentarer och modigt nog uppger sitt namn som "---", spännande.
Denna mystiska någon, (eller något), poänterade noga att "jag ska inte tro att jag är nånting för det är jag inte". Att kommentera detta på bättre sätt än min kära storasyster tror jag inte går, därför lägger jag in hennes ord här så kan ju du "någon" ta och sätta dig och fundera ett tag, kanske du rent av kan lära dig något??

"Hahaha, "tro inte att du är nått för det är du inte". Nähä? Och hur hur skulle det gå till? Hur kan någonting vara ingenting? Är det DU som avgör vad som är någonting eller ingenting? Eller har det kanske gått ut ett PM för allmän kännedom, som jag helt enkelt missat?"

Ja. Världen är full av oplanerade, misslyckade avkommor som virrar omkring i världen och höjer sitt självförtroende genom att nedvärdera andra. Endel utvinner en viss njutning genom att anonymt bete sig som en fjortonåring på andras blogg...andra kan inte lämna de så enkelt, utan måste slicka röv på hela världen för att folk inte skall förstå vilken jubelidiot man egentligen är. Tråkigt nog är denne julbelidiot sällan speciellt inteligent och förstår inte när hela världen genomskådar allt. Hur allt går i slutändan behöver jag väl inte ens tala om, för vi vet ju alla att de goda alltid vinner.

Denna kommentar gjorde min dag. Den började totalt värdelös, kände min ful finnig och allmänt grå. Ska iväg och lämna Frejsing och har en vecka med panik pluggandes framför mig. Högskoleprov till helgen och ekonomiskt utpumpad tills onsdag då pengarna kommer in för att man ska kunna skicka iväg dom igen. Mitt i allt elände och dumma tankar får jag syn på denna kommentar och ljuset går upp. Hur jävligt de än är så kommer de alltid finnas personer som är så mycke vilsnare och mer tragiska än jag!! Ja, skadeglädjen känns ganska skön ändå..

Nu måste jag avsluta för min dotter står och skriker åt mig att vi måste gå, vi ska ge mig ut i solen för att droppa av henne hos sin far.

Martinas nya smeknamn på min man var väldigt uppskattat förövrigt, hans egna ord var: 
"lät mer som ett skådespelar-bög-namn."
Nu måste du spekulera vidare, han kanske fungerar lite mer som River. Man kanske måste ta till namn som HeMan, BullsEye eller DareDevil...trots allt finns där ju endel likheter!!


Tv och godis..

Nu ligger man här. Vet intte om de är godiset och socker-kicken eller bara den störda dygnsrytmen man har som gör att jag inte kan sova. Var upp hyfsat tidigt idag, men sen har jag trots detta varit en trött och seg zomibe tills man faktiskt kan gå och lägga sig, då kommer myrorna tillbaka och benen blir omöjliga att hålla still. Martina var förbi en sväng och tvingade mig på med kläder och sätta på kaffe pannan, alltid lika pigg på förmiddan :) Uppskattar dock hennes spontana besök, nu när mobilen är historia efter ett dopp i badbaljan.

Fredagen var jag ut med Martina och hennes karl på tc, nog blev jag väldigt full den kvällen efter att Martina kom springandes med shotar till mig, men jag var då inte den enda i sällskapet som blev på lyset.
Lördagen blev de att pallra sig till Luleå för inflyttningsfest hos Frida och Amando. En härlig förfest, tyverr lite dispyter mellan bruden och brudgummet, men sånt kan ju lätt hända.

Min situation har ändrats en hel  del under bara den korta helgen. Utan att överdriva kan man väl säga att jag är skit-rädd. Allt fram och tillbaka. Allt velande. Efter att ha sårat varandra så många gånger kanske vi borde handla annorlunda. Tänk om denna gång slutar på samma sätt. Kanske håller vi i samma hand och spelar den på samma sätt igen. Tänk om vi åter igen glömmer bort i förvirring och mörkret varför vi från början valde att vara med varandra. Kommer tidigare sår ha satt så starka märken i oss att vi inte kommer blicka frammåt? Kommer vi bara säga att vi ska göra allt, men ändå inte åstakomma något?kommer vi återuppleva de förgångna, eller kommer vi faktiskt ta oss an framtiden?Kommer vi kunna vara helt ärliga? Är vi kärleksfulla eller bara destruktiva?
Frågorna är många, precis som känslorna. Jag är rädd. Jag är orolig. Nu kan jag bara lägga min blick på honom  när han ligger och andas tungt vid min sida. Täcket ihopknövlat bredvid den underbara kroppen som kurat ihop sig i en liknande fosterställning(....haha...för att nu sätta sig upp, utbrista något ofattbart i sömnen och sedan krypa in under täcket.) Vill bara väck han lite och be han hålla om mig i sina fantastiska ap-armar och aldrig släppa taget. Men för hans sömns skull ska jag låta han få fortsätta drömma om de han nu drömmer om. Imorgon ska jag vakna med en stinkande morgon-andedräkt, slå upp ögonen och se de mest perfekta ansiktet vila på kudden bredvid mig. varken min odör eller hans sömnbehov kommer då vara ett hinder för mig att krypa in hos han och ta del av hans närhet. 

Lite bilder från fredan:

  
Martina med karln            Me and Martina               Martinas lodjur
   
Glada Jag               Lika glad                  Linslusen hela kvällen..

Simply the best..

Fredag kväll, sitter här och hoppas hoppas att min lilla Martina ska kika förbi. Inte lika kul att spela apa framför kameran när man är helt själv. Köpte för överigt en kjol igår på örjans för 25kr, fin som fan så jag tyckte att jag inte skulle missa de, trots mina ekonomiska svårigheter. De va just efter jag, olle och Martina suttit på Hanssons som vanlig rutin och hinkat i oss lite kaffe. Självklart var kameran med där också, trots att den är stor och klumpig och långt ifrån dom nya modellerna..


Nu ringde precis Martina och beordrade mig över till henne..Får se vad denna kväll kommer att bringa.

Såhär säger playlisten att min och Martinas kväll kommer bli:
When I was a little girl I had a rag doll
The only doll Ive ever owned
Now I love you just the way I loved that rag doll
But only now my love has grown
And it gets stronger in every way
And it gets deeper let me say
And it gets higher day by day

Do I love you my oh my
River deep, mountain high
If I lost you would I cry
Oh how I love you baby, baby, baby, baby

When you were a young boy did you have a puppy
That always followed you around
Well Im gonna be as faithful as that puppy
No Ill never let you down
Cause it goes on and on like a river flows
And it gets bigger baby and heaven knows
And it gets sweeter baby as it grows




Lite bilder från igår, bara för att ge lite mer verklighet i min vardag :)





Känslo missbruk..

Första gången jag såg dig sprang du förbi mig i trapphuset. De va vinter, du hade vit mössa och stora hörlurar, jag vände mig då om och de ända jag kunde tänka va "WOW!"
När vi sen att och spelade kort vid mitt köksbord, trodde jag inte livet kunde bli mer på min sida. Att en som du faktiskt satt där och log mot en som jag. De tog mig inte många minuter i din närvaro att inse att ingen annan närvaro är bättre. Som en romantisk hollywood film combinerat med den bittra verkligheten knöt jag de starkaste band jag nånsig lindat mig in i. Jag kommer fortafarnde så väl ihog hur jag satt vid min fläkt och grät, varken av lycka eller sorg, jag grät för att alla starka känslor blev för mycke, för starka för mig att kontrollera, för värdefulla för att förlora och för farliga att hålla fast vid. Efter tre år pirrade de fortfande, att ligga på ditt bröst blev aldrig en vana. Ingenting var någonsin förgivet, som om varje dag lika gärna kunde vara den första eller den sista. "your sent is like a drug to me, its like you´re my own personal brand of heroin." Idag kan ingenting hålla måttet. Inget kan kännas lika äkta. Jag kan söka efter likheter, men känslan kommer aldrig i närheten. Ingen kan se mig som du såg mig, även om jag skulle försöka ge mig själv lika ärligt till någon, så skulle de ändå inte passa in.

Idag tänker jag på dig varje dag. Försöker förstå hur illa allt gick. Försöker förstå hur du fortfarande kan få mina känslor att rubbas som något så mäktigt som bara kommer på en sekund och vänder upp och ner på allt. Hur kan du rubba mig när ingen annan kan? Hur kan du sitta så hårt i mig som om du vore av mitt eget blod? Även om jag inte alltid kunde finnas där, så betyder inte de att jag slutade bry mig. Fastän vi sa hejdå så försvann du aldrig. Jag lämnade dig aldrig, kan inte..

Jag vet att allt låter smöringt och konstingt när man säger de, men jag vet att du vet vilken känsla jag pratar om...


maybe everything that dies someday comes back?

Gelehallonet och fillidutten ligger i en godispåse, färska och nykläckta. Driket från fabriken. Gelehallonet: "vet du att solen brinner?'" Fillidutten: "ööh..va shit...sjukt coolt...fan!" Gelehallonet: "jaaa!!" Fillidutten: vatten är vått och gräset är grönt." Gelehallonet: "Äre sant asså?"

Idag har jag varit hos Min farfar. Han mådde "som vanligt". Börjar bli gammal nu gubben. Snart 89..hoppas pappa påminner mig mer exakt om när de är..april nångång. I alla fall, satt där ett tag och surrade och drack kaffe å blev mer eller mindre itvingad massa kakor, bullar och glass. Efter de så fortsatte min resa till Frida som för överigt var en ängel och skjutsa dit mig i samband med att hon skulle hem till Luleå efter en klippning i Boden. Blev att springa på stan med henne och inköpa diverse grejer till hennes och karlns nya lägenhet. Lite gardiner och småsaker. De har i alla fall fått de väldigt fint i hemmet. Ska dit på inflyttningsfest i helgen.
Lyckades tigga mig skjuts hem av dom efter att ha terroriserat Olle mitt i natten för att se om han var sugen att ge sig ut på vägarna.  Nu ligger jag här i min alldeles olagligt underbara säng och de första man gör är givetvis kollar Anna och Martinas blogg. Har värk i benen, men vet inte varför..

Får jag hålla din hand? Får jag luta min panna mot ditt trygga bröst? vågar jag be dig att stanna?

Ljudlöst och salt.

Lördagen och mitt stora genombrott i modellbranchen gick väl hyfsat. Kanske inte den mest graciösa gasellen på savannen, men inga ruttna tomater eller ägg kom flygandes. De som gick lite galet var att när man skulle ut på catwalken så skulle de egentligen komma upp bilder på alla hur man såg ut före man klippt sig. Där var missen för mig, när jag gick ut så skickade dom upp en kille och jag kan tänka mig att de som uppmärksammade bilderna som kom upp på skärmen bredvid måste ha tänk "OJdå, ingen liten makeover". När jag sedan med sprängande puls kom tillbaka bakom kulisserna hade dom uppmärksammat felet och beordrade mig att åter igen gå på plankan. Ännu mer nervös än första gången hoppar jag ut och när jag för andra gången kommer in får jag veta att inte heller denna gång hade de blivit rätt. dom hade lyckats slarva iväg min bild och jag vet inte, kanske va de tur de för jag gör mig sällan vacker på foton.

Krogkvällen i övrigt gick segt tills Lasse var en gentleman och bjöd mig på en 6a kryddat guld. Då kom kroppen igång och min iver lyckades dra med min manager och stora stöd, Martina. Vi tjoade och hon lyckades till och med få mig att flaxa runt på dansgolvet. Dock slutade kvällen ganska snabbt och eländigt för vår medkompanjon "spjuvern" som fick spendera den natten i fyllecell efter att lite lurigt tagit nån stackars tjejs sushi utan vidare eftertanke. Martina som snabbt aggerade hans bodygard den kvällen lyckades lugna ner tjejen genom att mer eller mindre få henne övertygad att denna tjuv var lite retard och inte rådde över sina spontana beteenden.
För att senare under kvällen rädda mitt skin från en mindre vacker gubbe som kom mot mig med porr i blicken, kastade jag mig runt halsen på Martina som helt oväntat fick höra att vi var upp över öronen förälskade i varandra. Gubben köpte detta snabbt och menade att vi gjorde ett underbart par och ställde gärna upp i framtiden som vittne. Han förklarade med sin lustiga västerbotten-dialekt att han var vänsterpartist som hårt jobbade för lesbiska kvinnors rättigheter.

Söndag sov jag.

Idag var jag uppe efter några tappra försök av kompisar. Sprang till vårdcentralen med min underbara krycka, Martina. En timme och flertalet prover senare fick jag konstaterat de jag övertygat kom dit med, de faktum att nånting är fel på mig. Vad detta något är, är fortfarande en gåta och jag nu står jag väntar jag snällt på de "olöstas" väntelista.
Efter vårdcentralen parkerade vi våra saftinga rumpor på frasses för att stilla våra knorrande magar med lite smältost. Mums. Mätta och belåtna traskade vi ut på stan för att fördriva lite tid. När vi krypit in i nån liten springa i husen för att finna lä, får jag syn på arbetar-snubben som befinner sig i fönstret i huset mitt emot. Denna söta handy-man står alltså där uppe och visar sina muskler genom att lasta på nått kontigt på en ännu konstigare stor maskin och faktiskt flirtar med mig. Kaxig av en kick i självförtroendet står jag och stirrar och ler lite små generat tillbaka. Kryckan konstaterar att det hade varit väldigt roligt och jag skulle fixa fram tuttarna och flasha lite för honom. Eftersom mina tankar alltid går över styr när något så tokigt uppkommer så menade jag kanske skulle visa min lilla skrutta när jag ändå var igång. Nu visade jag dock inget utav dom. Martina konstaterade dock att "De hade ju varit jätte-konstigt". Lite besviken på att flirtandet med den okände mannen inte ledde längre än så traskar vi åt varsitt håll, hem för att bajsa. 

Lite bilder från Lördagen:

     
     

Cause I'm bluffin' with my muffin

Martina har varit här iväll. Hon förtjänar för överig ett smeknamn, nu när jag redan haft tre olika. Får sova på saken, de jag drömmer om får bli de slutgiltiga. Kvällen har bestått av godis, glass, chips, cola och spådommar. Min situation enligt korten såg väldigt dyster ut, den hängde eremiten. Ensam och snart hängd. De var då en klar röd tråd rakt igenom att jag måste släppa på gamla beteendemönster, frågan är bara vilken av allt dåliga vanor är de jag måste ge mig av med? Alla kanske? Undrar just hur de ska gå, jag som aldrig lär mig av mina misstag, blir bara mer och mer förbannad för varje gång jag upprepar dom.
Hur som hällst. Martina drog för cirkus en timme sen. Sen dess har jag legat en snabbis i badet och hunnit kleta in mig i brun-utan-sol. Måste försöka göra mig någolunda vacker om man ska agera hårmodell imorgon. Måste ju avslöja att jag börjar bli ganska nervös, kommer säkert snubbla eller typ släppa iväg världens brakfis på scen. Hämska tanke. Måste försöka släppa morgondagen, annars kommer jag hinna komma på mycket hämskt som kommer kunna hända. Tur i alla fall att Martina ska dit imorn och vara mit stora stöd, min manager. Ni vet, hålla svallerpressen borta.
Måste bara få tillägga hur otroligt härligt det känns att ha Martina i mitt liv, hon är en av få människor som jag kan känna mig så trygg och bekväm med. Hon är en underbart rolig och avslappnad tjej som har många sidor och åsikter som är väldigt lik mina. tummen upp för henne!

När man talar om underbara människor så tänkte jag nu distansspå min underbara Anna, har inte allt för mycket att göra nu medans jag väntar på att brun-utan-solen torkar in i huden lite extra innan man kan gå och lägga sig i sängen.

De förgångna, eller de som håller på att avslutas..
Kejsaren, ledaren, ny början. Talar om förändringar. stora omställande förändringar på både/eller de inre och yttre planet. Med goda grunder och under stark kontroll..Affirmation: Jag litar till min kraft. Jag härskar genom att tjäna, jag tjänar genom att härska.

De nuvarande..
Frid, kärlek istället för kamp.inspiration och ideer som nu kommer är värda att uppmärksammas. gynnsamt läge att begrunda ditt förflutna, framtiden och nuet. Affirmation: Djup frid fyller mitt hjärta.

Framtiden, eller de som just tar sin början..
Herravälde, söker ständigt nya vägar för framåtskridande.Makt vilar på harmoni och inre samling. Självbehärskning. Du behöver koncentrara dig för att finna mod till att beträda nya vägar. Affirmation: Den styrka jag nu behöver finner jag i mitt inre centrum.

Vad bör göras?..
Magikern, stora resurser. hans förmåga och skicklighet förlänar honom överlägsenhet och makt. du äger en briljant förmåga inom många områden som du bör dela med andra. Affirmation: fulländningen av min skapande förmågauppfyller mig, gör mig lycklig och tillfredställd.

Hjälpande eller störande eneriger utifrån...
De älskande, kärlek, dragningskraft, medvetenhet genom relationer. två motsatser som längtar efter och känner sig attraherade av varandra. kärlek leder oss mot större förståelse, men vi kan inte bara vara denna kärlek. behov av ärligt utbyte. att dra detta kort kan antyda underbart och spännande kärleksförhållande. pågående förhållande fördjupas eller tar slut. Affirmation: Jag är redo att möta den partner jag alltid längtat efter att möta.

Största hoppet eller största rädslan...
Prins i brickor, skördens riklighet följs av befruktning och växande. inget kan stoppa beslutsamheten att nå målet. hitta en fysisk, kreativ verksamhet som fyller dig med glädje och tillfredställelse. Affirmation: Jag finner den verksamhet som tillfredställer mig.

Resultat...
Universum,  du ser nu världen hur den verkligen är. skeendena i ditt liv är i harmoni med universum. Vad i ditt liv är det nu tid att befria dig från? Lita till dina förnimmelser. Affirmation: Jag är ett med universum.

Så de va de sådär lite snabbt och kortfattat. Nu har jag sjukt ont i ryggen av att sitta här vid bordet och kuta mig över datorn. Dagt att hoppa i sängen för att se vad nästa dag kommer att bringa.. Men först se vad playlisten säger.. Detta kommer bli min lördag:

You change your mind
like a girl
changes clothes
yeah you
PMS
like a bitch
I would know
and you overthink
always speak
Cryptically
I should know
that you're not good for me

cause you're hot then you're cold
you're yes then you're no
you're in then you're out
you're up and you're down
you're wrong when it's right
it's black and it's white
we fight we break up
we kiss we make up

(you) you don't really want to stay (no)
(but you) but you don't really want to go (oh)
hot and you're cold
you're yes then you're no
you're in then you're out
you're up and you're down

we used to be
just like twins
so in sync
the same energy
now's a dead
battery
used to laugh
'bout nothing
now you're plain
boring
I should know
that you're not
gonna change

cause you're hot then you're cold
you're yes then you're no
you're in then you're out
you're up and you're down
you're wrong when it's right
it's black and it's white
we fight we break up
we kiss we make up

(you) you don't really want to stay (no)
(but you) but you don't really want to go (oh)
hot and you're cold
you're yes then you're no
you're in then you're out
you're up and you're down

someone
call the doctor
got a case of the
love bi-polar
stuck on a
roller coaster
can't get off
this ride

you change your mind
like a girl changes
clothes

cause you're hot then you're cold
you're yes then you're no
you're in then you're out
you're up and you're down
you're wrong when it's right
it's black and it's white
we fight we break up
we kiss we make up

hot then you're cold
you're yes then you're no
you're in then you're out
you're up and you're down
you're wrong when it's right
it's black and it's white
we fight we break up
we kiss we make up

(you) you don't really want to stay (no)
(but you) but you don't really want to go (oh)
hot then you're cold
you're yes then you're no
you're in then you're out
you're up and you're down

Ikväll är ikväll..flickornas kväll

Nu är det kvällen efter dagen. Dvs samma dygn som tidigare inlägg fast några timmar senare.

Där låg jag i min sköna säng och hade precis slagit på scrubs när telefonen knacka till. Sms, från Martina som svor över en förjävlig dag. Jag som en knight in shining armour bad henne givetvis komma över för att få svära ut sina bekymmer och kanske gråta en skvätt för mig. Som sagt så hade jag just stigit upp ur sängen och var kanske liite småtrött som ni kan se.

 
Vi valde dock en annan metod att bearbeta demonerna. Hon kom förbi med Maggi och kvällen satte igång. Martina började med att strippa av sig lite. begåvad som jag är har jag den effekten på folk ;) och där satt hon med sina leggings och t-shirt. Freja hade tidigare under dagen letat sina glasögon, när jag hör henne ropa att hon hitta inte glasögonen men hon hittade nått som hon hade letat jättelänge...kaninöronen! Dom hade alltså hamnat i köket och efter att Maggi väldigt förundrat frågat vad de är som ligger under stolen så fick dom ta del av kvällen också. Dom fasnade snabbt på Martinas huvud och hon förvandlades till en mummybunny.

Nog är hon riktigt söt som kanin alltid. Men på bordet befann sig även en sprutgrädde och en kamera som fick göra kvällen ännu mer intressant. Nu förvandlades den söta kaningen till... ja ni kan ju se.
   
Jag ska väl inte säga att jag var helt utanför planerna, jag satt frenetiskt och guidade henne för att få fram dom bästa poserna, och visst tusan blev dom bra. Maggi satt och skrattade på sidan av och såg mäkta road ut. :) De va inte bara en gång man hörde "aah vad ont i magen jag får..hahaha.." Lilla bäbisen måste ha fått sig ett rejält guppande ikväll.
 
Kul kanske de va tills maggi fick bli offret av att lukta på odören som kom från Martinas kronansockar. 

Nu är ju Martina faktiskt en väldigt schysst tjej som inte straffar en kompis utan att ställa upp på att faktiskt ge tillbaks på sig själv.

Martinas egna Don Juan fick även ta del av kvällen genom sms. Martina blev nog lite orolig där ett tag att hon faktiskt hade lyckats skrämma iväg honom genom de sms hon skickade. Grädde, strippade brudar och en kamera..hur låter de? Övertygad om att i mitt kök pågick het lebbsex fortsatte vi kvällen med väldigt hoppiga samtalsämnen. Jag som tidigare under kvällen var otroligt trött va nu pigg och allert, inte alls de planer jag hade tänkt mig, men långt ifrån besviken.

Kvällen bringade oss en riktigt härlig stund och jag tror vi alla är väl överrens om att vi fick ont i både smilband och magar. kvällen blev sen fastän endel ska upp tidigt, men de va de helt klart värt för att få kunna pigga upp en grå torsdag (säger jag som inte är en av dom). Och vad bättre sätt finns det att skrämma bort misär och elände än att få skratta tillsammans med underbara vänner.
  
 


 


Idag är idag..lipsillens dag.

Vaknade som vanligt i morse, genom att slå upp ögonen.
Röksugen som fan, snabbt in med en snus.

Som ni säkert fattat nu så har jag åter igen, efter många gånger tidigare försökt ge mig in på att sluta röka. inte rökt på två dagar nu. Givetvis så försöker jag gå över till att snusa istället. Ett liv helt utan nikotin är jag definitivt inte redo för. Eftersom detta beslut inte grundar sig i att jag inte vill ha cancer.. handlar med om att jag helt enkelt inte har råd med att röka. snusa är ju ändå ett mycket billigare alternativ, som inte smakar lika underbart gott..
Saknar morgonciggen, den första lite halv rusande känslan då även en blend ultima faktiskt har smak. sitta med täcket runt mig på min stol, under min fläkt och känna nikotinet åka ut i kroppen. Sen möts man av känslan av halv rökfylla, då man blir totalt avslappnad i hela kroppen, lite småsnurrig och huvet känns så tungt på halsen att man nästan skulle vilja ge efter och bara låta de hänga... de är den godaste ciggen.
Eftersom snuset inte kommer lika effektivt för mig på morgonen då jag behöver nikotin FORT! så är min plan, att i morgon ställer jag klockan på en tid som jag vet att jag är alldeles för trött för att kunna tänka på ciggaretter, vaknar och proppar in snusen. När jag sedan vaknar på riktigt så har förhoppningsvis snusen redan börjat rinna lite lätt och röksuget är dämpat. Ett expriment värt att pröva.

De som är totalt förjävligt och åt helvete är att frejas glasögon varit spårlöst borta nu i två dagar. Jag hittar dom ingenstans. Letade läge idag innan jag i satte mig ner i soffan för att börja storböla.. jag gissar på att de va ilskan blandat med dålig ekonomi och inga ciggaretter som framkallade denna händelse. Sen satt jag där och grinade ett tag i alla fall..innan jag gick ut.

Gick förbi saxarna för att de skulle titta om mitt hår fortfarande såg ok ut för att visa upp på lördag... usch jag gruvar mig. pinsamt, pinsamt, pinsamt!! De gjorde de i alla fall, så jag gick hem efter en snabb visit på hemköp.

När jag kom hem provade jag göra någonting liknande som dom brukade göra i skolan. En typ potatisgratäng med köttfärs i. typ potatislåda med köttfärs? vet inte vad de heter. De blev i alla fall lyckat, gott!! Efter ett par sudoku vid matbordet hade den värsta matkoman släppt och jag orkade diska bort de vi hade ätit. sen började jag och frejsan med bakningen. Kladdmuffins :) Även där blev resultatet lyckat.

Dom små godingarna ligger och väntar på att bli uppslukade.
 
Såhär såg den först ut innan den skulle bli uppslukad med sin bästa glasyr.

mmm...freja mumsar... still looking good..

ooops!!...

Okej, hon grinade inte på riktigt, detta är bara ett av hennes teaterförsök,
för jag tycker de hade varit så mycket roligare så :)

Efter muffins och mjökt som kvällsfika så kände jag ett enormt röksug..hade ju gått så bra efter maten med en snus. De gjorde de inte nu, jag börjar läcka igen. Bölandes satt jag där och brottades i huvet. Kanske jag ska gå ner och köpa ett ciggpaket? säger ena rösten. Sluta mjäka och va en sån mes, bit ihop och sug på dina snusar!! Menar den andra. Efter ungefär 10 minuters bölande och en Freja som tittar på mig som om jag vore en utomjording så tillåter jag mig att ta en fimp. Fimp som man inte skulle kalla fimp. Dvs plocka fram ett litet halvrökt filter som jag tände på och rökte. De va 1 och 1/2 bloss, sen brände de i läppen och glöden lossa. Rök den här du din lipsill, sen tar du ett äpple och slutar tjura!! Detta kommer att bli svårt, men jag håller tummarna för mig själv..

Nu sitter jag ungefär där jag är :) Vid bordet bloggar och ska nu gå iväg och gadda borstarna på Frejsing. Sen scrubs (De va du Martina som gav mig "tipset" att sträck se igeom alla säsonger). Hoppas verkligen att mina iskartor är klara snart...


Dagens ros

Dagens ros går absolut till min söta Anna. Hon kom hit för att bli bjuden på kaffe och istället så tog hon och diskade heela min gigantiska disk. Då blev jag super glad och kände faktiskt en gnutta motivation :)
Mår väldigt mycket sämre när det är stökigt, men de e lätt att de blir för mycket och då orkar man ingenting. Nu är det fint i hela köket i alla fall :) de underlättar, köket är alltid de jobbigaste och tråkigaste att städa.

Idag har som sagt Anna varit här, och även Martina kom förbi hit efter att jag, hon och Freja tagit en kopp på Hanssons. Martina satt mäst och bloggade när hon va här, de ska bli intressant att läsa de sen, men jag sparar de tills man går till sängs. De är lustigt vad konstiga saker man är rädd för. Anna har sina ballonger, jag att svälja piller coh så självklart skaldjur, martina..ja ...onani helt enkelt. Tycker inte om att röra i "kissapparaten". Vad har du för konstiga fobier/rädslor?

Trött som tusan nu (som vanligt). Haft lite magont och illamående idag från järntabletterna, fast betydligt bättre än igår. Nu väntar jag bara på att dom ska ge nån effekt. att jag kanske får bli lite piggare, mindre snurrig och kanske till och med får lite färg på huden. Nä nu blir de tandborstning och sängen.

**************
DEN RÄTTE FÖR ROSING :)

Här är killarna i programmet:

     
Adrian                                  Morgan                                Johan
     
Fredrik                                 Ludvig                                 Hugo
     
Jofre                                     Niklas                                  Niklas

Nu har jag legat i sängen ett tag och sett den rätte för rosing på webbtv, för jag missade gårdagen. Ganska så roligt program tycker jag. Hon verkar ju verkligen ha något speciellt för den där Hugo.. nog ser han ju givetvis bra ut och med all rätt så stajlade han i skidbacken. Killarna blev ju sura för att han tog över henne och tyckte att de va "fusk", alltså dåligt spel av honom, men är de inte de hela spelet går ut på? Om han nu skulle erövra henne totalt och ingen annan av killarna skulle ha en möjlighet att närma sig henne så är de ju i så fall bara dåligt spelat av dom. Han spelar sin hand, och hon säger ju inte direkt nej. well played, hugo.
Har svårt att greppa om vilken min favvo skulle vara, alla blir ju så anonyma på nått sätt när han varit den som idag tagit mest plats. kanske blir de annolunda i prag.
Blev väl kanske inte besviken att Fredrik fick lämna idag... till en början verkade han ju lite smårolig, nu känns han ju bara mongo och jätte jobbig att ha nått att göra med.
Johan tycker ju jag skulle ha blivit utkastad från första början...hmm jag brukar ha tabletter, mycke vitaminer inlindat i folie? okeeej.. laktos tabletter? uppe hela natten, sjuk varje morgon? de låter ju jätte mysko. Sen sitter han i soffan på utröstningen och rycken han har skvallrar ju inte om nå missbruk. Han hade då jag gjort av med på en gång..
Som sagt så vet jag inte riktigt vem som jag tycker passar bäst. Hon har ju redan skickat ut dom snyggaste, dvs. Morgan och Adrian. Hugo, även om Linda menar att ålder inte har nån betydelse, så tycker jag ändå att 19 år är väldigt ungt, till och med för mig.. men men, vi ser ju vad som händer nästa vecka :)

Go natt!!

Crazy frog..

...Av nån anledning har han surrat i mitt huvud ikväll...Rrriiingdiddiingdingding..paaaa.. ja ni vet ju..

Av vad jag förstår, som folk hintar och säger, så låter inte min blogg speciellt positiv. Om sanningen ska fram tror jag att jag är påväg ner i en svacka igen. De är lustigt, jag älskar våren. Har alltid älskat våren, men vid samma tidpunkt ungefär förra året hade jag samma känslor (och kanske våren innan också?). Kanske en form av vårdepression, eller bara en helt vanlig en, who knows.
Folk runt mig tror jag försöker hjälpa mig med goda råd. Jag försöker bättra mig, för jag tror jag måste. Men för dom som känner mig sen tidigare så vet ni kanske att jag "lyder" väldigt sällan goda råd. Vet inte varför, jag försöker ge dom hela tiden till andra och de är ju verkligen bra. På nått sätt har jag ett område i min hjärna som bara står för all tjurighet som finns i mig...eller envis, kalla de vad ni vill. Av nån anledning så skriker denna tjurighet till mig: stå på egna ben, klara dig själv, ta iut med ditt eget, hitta dina egna lösningar... och självklart sist med inte minst..släpp aldrig in nån för nära och visa dig aldrig svag!!..eftersom jag inte alltid kan uppfylla denna rösts önskan så får jag som konsekvens istället, ångest och en känsla av oduglighet.

Idag...eller igår va de som jag började med mina järntabletter. Idag fick jag biverkningarna. Dvs starka magkrämpor och illamående. De va min eftermiddag. Nu har magen släppt så nu brottas jag istället med en huvudverk som avlöste de ena. Dock inte så kraftig..men dataskärmen svider i mina ögon en aning.
En av mina fasor (som förmodligen är väldigt överdriven) är att jag ska ta en tablett som fasnar i halsen. Allstå inte fasnar så jag kvävs, mer bara lägger sig där i nått veck eller nånting och ligger och fräter sönder hela min hals inifrån, sen kvävs jag i mitt eget blod. Vet inte vart jag fått den idén ifrån men jag tänker nästan alltid på de när jag sväljer ett piller... idag så tänkte jag lite extra på de så jag var tvungen att proppa i mig två skorpor efteråt. Tuggorna lagomt tuggade för att de skulle riva lite när den åkte ner så de kunde plocka med sig pillret (om de satt där nånstans). Men ändå så pass tuggade att jag inte skulle fasna i halsen de också...de hade ju varit typiskt.

De roligaste som hänt idag var i alla fall Martinas lilla "felsägelse" som hon sa idag när hon va förbi på kaffe. Hon skulle säga att hon skulle lägga undan lite pengar åt ungarna. Istället blev de: Jag ska lägga undan lite ungar...hahaha..väldigt roande för stunden. Hade nog varit ännu roligare om mamma hade sagt de. hon har ju endel, så skulle hon lägga undan några där de va riktigt bra ränta så hade hon nog kunnat få ihop en hel del barn i slutändan. =P

Freja och jag har tagit det väldigt lugnt idag... eller jag har de i alla fall. Hon kan ju aldrig vara riktigt lugn. Läst några böcker. Max, hubbe, byggare bob bland annat. Sen har Hon tittat på Alice i underlandet. Hon verkar få väldigt dåligt samvete i början när Alice åker till underlandet och den lilla katten blir kvar i den verkliga världen. Så idag efter hon sätt klart filmen så konstaterade hon att OM de hade varit hon, så hade hon INTE lämnat kvar katten ensam, lite småsur.
Nä nu tänkte jag vila mina ögon lite..


Drömmar..

Hade väldigt mycke drömmar imorse innan jag vaknade, väldigt tydliga också. Inget sådär jätte intressant.Sen jag stigit upp ur sängen så har jag bara längtat efter kvällen och att jag skulle få gå och sova. Några timmar kvar och jag längtar fortfarande. Idag har jag i alla fall varit och hämtat ut mina järntabletter, man kan ju i alla fall hoppas att man får mer energi av de. skulle verkligen behöva börja träna.. men jag är för lat och omotiverad.

Jag önskar verkligen att jag skulle kunna vara en mer harmonisk människa. Att bara kunna känna att tillreckligt är lagomt. Men för mig är de aldrig så. Tillreckligt blir alltid för lite. Jag hatar lugnet, rutinerna, vardagen...till och med framtiden ser dyster ut för tillfället bara för att den känns så dryg och begränsad (Aint no angel gonna greet me?). Jag behöver sträcka på mig, vill chockera och chockeras. Behöver rörelse och energi, ja till och med kaos är bättre. Visst tycker även jag att det är skönt att bara kunna lägga sig ner och andas, men just nu andas jag bara min egen luft och syret blir mer kvävande än givande...("It feels like I've been buried underneath all the weight of the world")


I'm not supposed to be scared of anything
But I don't know where I am
I wish that I could move but I'm exhausted
And nobody understands
I'm tryin' hard to breathe now but there's no air in my lungs
There's no one here to talk to
And the pain inside is making me numb
I try to hold this, under control
They can't help me
'Cause no one knows

Älskade vännen..

Har tänkt mycket på dig idag vännen. Undrar hur det går för dig. Skulle så gärna vilja veta att allt går bra. Jag tänker på dig varje dag, och saknar dig många av dom. Nu råkade jag komma åt låten du skickade till mig förut och de är lätt att de kommer några tårar när jag hör den. Du ska veta att du alltid kommer att finnas i mitt hjärta, och att jag innerligt önskar att allt kommer bli bra för dig. Jag vet att de finns många åsikter, men du gav mig de bästa och de värsta dagarna i mitt liv, och jag älskar dig för de. Vart än tiden för oss så kommer en bit av dig alltid finnas hos mig, du hjälpte mig hitta saker i mig själv som jag inte visste att jag hade...

You Could Be Happy


You could be happy and I won't know
But you weren't happy the day I watched you go


And all the things that I wished I had not said
Are played in loops 'till it's madness in my head


Is it too late to remind you how we were
But not our last days of silence, screaming, blur


Most of what I remember makes me sure
I should have stopped you from walking out the door


You could be happy, I hope you are
You made me happier than I'd been by far


Somehow everything I own smells of you
And for the tiniest moment it's all not true


Do the things that you always wanted to
Without me there to hold you back, don't think, just do


More than anything I want to see you, girl
Take a glorious bite out of the whole world


RSS 2.0