tarot

Anna.

Förgångna eller det som håller på att avslutas...
prinsessa i brickor.
Havandeskap, modern till ny identitet, ide eller koncept. perfekt balans.träder in i något nytt. fader moder och barn, sammanflätade i ett ansvar, efter den nödvändiga tiden lösgör de från varandra, liksom håret i en fläta. Något nytt kommer in i ditt liv. Förbered dig! Vad måste du göra för att bli redo för något nytt ska komma in i ditt liv? Du är redo för den nya skönheten i ditt liv.

Det nuvarande...
Vagnen.
Ny början, förändring till det bättre. ingenting kan stoppa din resa. Resa eller ny fas i livet (en relation, levnadssituation, arbete etc.) Allt pekar på en gynnsam utveckling. Du behöver beskyddet av en kärleksfull atmosfär som ger en känsla av trygghet och säkerhet. förändringen medför spänning och oro. tråkiga vardagsrutiner kommar att lämnas. Din styra och dina instinkter kommer att växa. Lovar en positiv utveckling, med mycket kommer du att lämna bakom dig. Vilket område i ditt liv kommer att förändras? Är du redo att ta avsked av det gamla och välkomna det nya? Du ordnar ditt liv och förbereder den nya början!

Framtiden eller det som just tar sin början...
Vinning.
Ju mer du ger, desto mer får du.Förening av kärlek, vishet & kreativitet. Livet ger oss möjlighet att förverkliga oss själva. Att dra sig ur ditt livs uppgifter på grund av rädsla eller ett begär att förbli bekväm betyder att förneka dig själv. vinning kommer då du ger villigt och med kärlek. Ge dig själv till livet. Vet du vilket det högsta målet i ditt liv är? Allt som händer idag tjänar ditt växande.

Vad bör göras?...
Förtryck.
Undertryckta känslor. Åtskiljande. Isolering. Aggression.
Om du fruktar avvisande, ogillande eller straff kommer du att börja undertrycka dina egna ingivelser. Får inte denna aggression något utlopp kan den ta sig uttryck i självanklagelser eller depression. detta kort är en inbjudan. Erkänn, och upphör med att undertrycka och begränsa dina egna livsimpulser.Antingen du medvetet förtrycker dig själv eller inte, erkänn att det finns mycket mer du skulle vilja uttrycka, uppleva, njuta av och fira. Våga!Du har rätt att följa dina känslor och livsimpulser.

Hjälpande eller störande energier utifrån...
Fullbordan.
Möjlighet till ny början.Hjärtat tränger framåt och söker de skönas utveckling i nya riktningar. Innan de nya kan framträda måste de gamla fullbordas. konflikten mellan motsatser måste lösas. spänningar i relationer kan vändas till något positivt. Att avsluta de gamla gör dig fri för de nya.

Det största hoppet, eller största rädslan...
prinsessa i svärd.
Uppror. dina tankar och handlingar kan tidvis förstöra  heliga altaren. Låt dig inte beravas bland spillrorna. Låt inte dina sinnesstämningar få grepp om dig. Förbli sann mot dina ideal.Se inåt, se efter om ditt uppror är grundat i kärlek. Positivt, konstruktivt och skapande.

Resultat...
Riddare i stavar.
Växande och inre utvecling. inre vision blir hjälpmdel till beslutsamt handlande. svåra situationer kommer att förändras på ett konstruktivt sätt. tillåter din nuvarande situation att alla dina energier utvecklas helt? om inte, vad måste avlägsnas eller förändras? Varje utmaning du möter hjälper dig att växa.

den som letar, alltid finner.

Letar efter motivation och energi, vilket är svårt att finna dessa dagar. men jag fortsätter leta.

Mitt intresse till att blogga är ganska så svalt för tillfället.

Mina bihålor värker...vägrar ta nässpray...fy så vidrigt.

Vi tar väl en dag i taget, eller?

de va inte igår..

.. man satte sig ner och skrev några rader här. Haft fullt upp med att uppmärksamma att sommaren är påväg. nu när man tittar ut genom fönstret kan man ganska snabbt konstatera att detta är inte sommar! De är skit och piss, och inte alls sandaler och solbränna. vägrar få en lika dålig somman som förra året.

idag har jag gjort de sista uppgifterna i skolan. går till 12 juni, men hade satt dealine att vara klar med kurserna senast 1 juni. jag är två dagar efter min planering, men förhoppningsvis så funkar de i alla fall. Biologin, som jag trodde skulle vara superkul, visade sig vara pest och pina, inte alls vad jag hade förväntat sig. tänkte att de skulle vara lite mer människan, gener och liknande, inte så jävla mycke skog å skit. inte för att skogen är skit, men otroligt tråkig att läsa om. Nu kan jag i alla fall lite om den också (ett tag till) vare sig jag velle eller inte.

undrar just när Ante tänkt såga ut min bordsskiva? hmm.. känner mig laddad för något kreativt. jag vill ha målatfärg!!



RSS 2.0