Jobbigt

Tycker inte om nät jag ska vända dygnet, vilket är vad som verkar hända nu. "Råkade" somna efter jag lämnat freja och kom hem från Anna. Så vips var den natten förstörd. Så nu ligger man här, kollat prison break, film, och spelat Beta och fortfarande inte en blund.

Måste vara duktig att ta mig upp i någolunda tid och sätta mig på min vanliga plats, på bibblo. Skithärligt ställe att plugga på, och nu har jag ju köpt mig en såndär liten termos så nu slipper jag till och med lägga ut 5 kroner till kaffe, kan de bli bättre?=)
Ärr förkyld fortfarande, irriterande med sår under näsan från allt torkande och snytande. inte för att det är av nått intresse för någon annan än mig, men för att mitt liv inte ska verka totalt tomt så måste man jus kriva så mycket som möjligt.

Grymt sugen på att "göra om" i badrummet. helst av allt att hsb kaklar rummet och slänger in ett badkar, men ag har hon andra lösningar på att få de finare också. dock vet jag inte om jag har tillreckligt med pengar eller ork att sätta mig in i ett sånt projekt. har ju en ovana att ibland ta lite för mycket vatten över huvet ibland.
Nu fortsätta läsa, pojken som kallades det, i brist på annat.

testing

var e jag?

Tydligen ska man vara duktig på sånt här när man är ung, men allt är bara ett enda stort virrvarr. kan inte allt bara vara likadant så behöver man inte kunna så mycket olika saker?=)


RSS 2.0