are you still mine?

ikväll har de varit mycke snask. först hamburgare och sen massa godis. nu har jag ont i magen för att den e så full. har verkligen varit dålig på att göra skola denna vecka, måste försöka ta igen de nästa vecka. jobbigt bara att man inte har nå internet när man sitter på bibblo, annars är de väldigt skönt att sitta där med kaffe och datorn och göra skolarbete, men uppgifterna jag har att göra nu kräver mycke tillgång till internet.

nä de här va inge roligt...inte nu iaf.

En till såndär..

Skit dag. Idag har också varit en bajsigt jobbig dag. Allt har känts tråkigt, jobbigt och värdelöst. Antagligen för att jag spenderat många långa tankar på min ekonomi. Vilken ekonomi? jag ser bara ett enda stort fattigt mörker framför mig, det är otroligt deprimerande.
diskhögen bara växer och växer. anna kom förbi med sin bänkis idag, men den e inte ikopplad, krister skulle eventuellt komma förbi imorn och se vad som behövs för att få igång den. absolut en skön lösning tills vidaare, dvs om den prylen som fattas nu inte kostar massor. jobbigt de där med att vara en slarver. har alltid varit dålig på att hålla efter och efter bara några timmar så av ett rent under kan lägenheten se totalt förjävlig ut. förut så va de helt ok för jag brydde mig inte i de. men efter att ha bott med ante och vant sig vid att ha en städad fin lägenhet, så börjar jag verkligen otrivas i röran. de gör inte saken bättre, för jag e fortfarande lika hopplös. nu är jag istället bara hopplös och deprimerad.

Tänk omde inte hade funnits serier, tv och filmer?..och musik. om man skulle ta bort allt de, gud va hämskt livet skulle vara. i alla fall för dom fattiga. nu menar jag fattiga som jag som får leva på minimum varje månad, inte fattiga som i afrika som inte har någon tv. dom är de väl lite mer synd om.

jag hoppas i alla fall att de kommer vara roligare imorgon. fick in lite pengar för någon minut sen så jag passade på att göra bort inbetalningen till högskoleprovet, så jag inte glömmer det sen. 350 kr borta. tycker att det är väldigt dyrt för att göra ett prov. det är ju inte 350 kr roligt att sätta sig vid en skolbänk i flera timmar och prestera sitt bästa under tidspress, och absolut inte när man vet att ens framtid delvis hänger på resultatet. jag hoppas verkligen att det går bra.

Nu ska jag göra nå annat tidsfördrivande...sova kanske. Go Natt!!

Dear god!

Detta kommer nog bli de sista ni hör av mig..
Eller inte, jag är alldeles för självgod för att sluta höra min egen röst (eller se min egen text).

Denna dag, 14 feruari, är en bajs-dag. Jag vet inte varför den är den, men den är de i alla fall. Därför tar vi bort idag och välkomnar morgondagen. Skippade lule idag, kändes väldigt taskigt mot Frida eftersom jag vet jag sagt att jag skulle komma, men men..drar hällre dit nån gång då man har pengar. Fan va äckligt less jag är på att vara pank!
Om gud bara hade kunnat ge mig lite pengar. 50 000 i månaden i 25 år skulle räcka för mig. Ibland brukar jag kolla kontot bara för att kanske man fått in pengar, kanske nån som tycker att jag bara borde ha en slant. så ofta händer ju inte de, först måste man ju visa hur otroligt värdelös man är och förnedra sig själv med att be om pengar.

ååååååååååååh!! så lyckas jag markera och ta bort massa text jag skrivit. De är fan murphys lag, till och med fredag den trettonde va roligare än såhär! bara därför tänker jag inte skriva om de jag skrivit. finns säkert nått sätt man kan undo de jag precis gjorde, men eftersom man är så kung på datorer så kan man ju ingenting.

Nä de är väl lika bra att man slutar ligga här och sura och duschar istället...



Kör en gång bara. såhär känner jag mig idag:

The blank pages of my diary,
That I haven't touched since you left me,
The closed blinds in my home
See no light of day.
Dust gathers on my stereo
Cos I can't bare to hear the radio
The piano sits in a shaded space
With a picture of your face.

I'm scared to face another day
Cos the fear in me just won't go away.
In an instant, you were gone and I'm scared.

Coffee stains on your favorite book
Remind me of you so I can't take a look.
The magazines you left on the floor,
You won't need them anymore.

A towel left hangin on the wall,
No sign of wet foosteps in the hall
There's no smell of your sweet cologne.
I'm lying here alone.

I'm scared to face another day
Cos the fear in me just won't go away.
In an instant, you were gone and now I'm scared.

Sankt Valentins dag

For this was sent on Seynt Valentyne's day
Whan every foul cometh ther to choose his mate.


Mår inge bra idag. Har starka funderingar på att inte åka till Lule idag, det är på tok för dyrt. Även om själva drickat är gratis så är de ändå buss och upp tidigt imorn för att komma hem.. tycker om att vakna i min egen säng i min egen lägenhet där alla mina saker finns.
La mig i badet för en stund sen, men de va alldeles för varmt så jag gick upp på en gång. Jag har inga ciggaretter heller. Jag vill sluta röka, de är så otroligt jobbigt. Idag är allt otroligt jobbigt...hungrig är jag också. och chokladsugen. aja, lite två och en halv män kanske...



Dance with the devil

I believe in you
I can show you that I can see right through
All your empty lies, I won't last long
In this world so wrong


Jag har de minst sagt bra nu. Ligger i mitt badkar med en bordsskriva över som bord och har de gött. Tänkte jag skulle ligga här, blottna och spela lite yatzy, ett allt för underskattat spel =)
Blev helt glad när jag surrade med skolan och fick skjuta upp betalningen till högskoleprovet för jag e så fattig just nu. de va underbara nyheter idag!!
ikväll blir det fest. Älsklingen ska komma och festa med mig ikväll också vilket gör de dubblet så roligt. hoppas att hon får en kul kväll, älsklingen är alltså Anna så ingen får för sig att det är Freja som också är min älskling :) usch..nu måste jag spola i mer varmvatten, detta blev ju alldelses för kallt.....

så. mycket bättre!

Födelsedagen blev helt okej. blev ändå ett par stycken som va här och skålade. De fick även moster ta del av för hon kom så sent. inte lätt att vara en milf som hon :) men hon e fin min moster, på tusen olika sätt!!

nu ska jag spela lite och sedan städa för att folk ska kunna komma hit och stöka ner igen :)



Ja må ja leva!!

Idag må jag levt i 22 år, inte illa pinkat för en liten snorvalp som jag=)

Sitter och väntar på att morsan kommer hit med tårta och presenter. Vaknade kl 7 och kunde inte somna om så min dag började med en karta is och flera avsnitt av två och en halv män. Inte illa de heller, men jag e trött och kommer säkert vara trött ända tills jag får paket =) Nu ska jag sätta mig och ta en cigg tänkte jag och ladda kaffekannan!!


Den bästaste av dom bästa!

Jag ska torka hennes tårar
Jag ska kamma hennes hår
Reda ut alla härvor
Försiktigt och så gott det går
Jag ska bada hennes fötter
Jag ska tvätta hennes sår
Sen ska jag lyfta hennes händer och säga
där ser du själv hur högt du når


Jag ska lyfta hennes fötter
Dom ska flyttas tills hon går
Den ena efter den andra
tills hon trampat upp ett spår
jag ska gå i hennes skugga
Om hon faller finns jag där
Sen ska jag lyfta hennes händer och säga
där ser du själv hur stark du är


Jag ska köpa henne pärlor
det finns pärlor utav glas
Det är sånna jag vill skaffa
Sånna som kan gå i kras
Jag ska säga att det vackra
är så skört, så skört som du
sen ska jag lyfta hennes händer och säga
du ska va rädd om dig själv nu


Jag ska lyfta hennes krona
den av törne som hon bär
Jag befirar hennes huvud
från det som tränger, det som tär
Jag ska ge henne en gloria
som lyser upp vart än hon går
sen ska jag lyfta hennes händer och säga
där ser du själv hur högt du når


       

Poem for my valentine

Before you think about coming me near
remember that affection is my greatest fear
you might believe in my
outer kindness
it´s just a lie that leads you to blindness


In some way my meaning is to fool you completely
make you weak, vulnerable and debilitate you discreetly

another part of me is the opposite of that
in pure panic trying to overcome and
dissolve the mortal combat


I can´t and won´t
apologize for what I'm about to say
it´s just a burden I've picked up on the way
and that´s the price I have to pay


Once in my life I´ve experience and embraced my love
in a way that I'm actually proud of
the emptiness of losing it all to what must be forever
makes me incapable of feeling you, ever


Whatever I make you believe, I won´t really be there
whatever I do or say to you is really unfair
Still, try not to despair, things will improve
but the fact that a part of me always will be gone you can´t
remove


Yet, I'll try to
convince you the other way around
make you feel like you´re a longing that I've found
I even think I can miss you when we are apart

But In the end you will Never truly own my heart




Twilight

jag är inte så upptagen..

                               

Like a hurt lost and blinded fool

Idag har jag varit hos opa, trots att mitt besök inte tog mer än ca 2 timmar så blir de en heldag när man ska ta bussen dit. åkte 12 och var hemma kring 17. Alltid lika kul att sitta där och få dåligt samvete för hur sällan man kommer och hälsar på. Han fyller snart 89, man vet ju aldrig vilken dag som är den sista och nu kan man väl verkligen säga att det börja bli snurrigt i huvudet. Haha..han frågade idag för typ tusonde gången om jag träffat han "nya" tant (eller vad säger man då?flamma?). Vilket jag har gjort flera gånger. Jo svarade jag och så väntade jag på att han skulle säga de vanliga "hon är så snäll och hjälper mig att handla och tvätta etc." Inte idag. Nu sa han bara "Ja, hon pratar väldigt mycket, jag hör inte ens hälften av vad hon säger". haha...lustigt de där med att bli gammal :) Det va iaf inte så roligt att åka buss. tillbakavägen så träffade jag Hanna på bussen, och då gick de okej. Men ditvägen blev jag lite åksjuk. Brukar bli de ganska ofta nu för tiden tycker jag. såhär går de till:

Det börjar med att hjärnan blir förvirrad. Detta beror på flera olika saker.

  • Dels uppstår tolkningsproblem, en så kallad sensorisk konflikt, när ögon och balansorgan ger olika information. Men även på grund av att olika delar av balansorganen ger motsägelsefull information.
  • För att man ska kunna hålla balansen i sitt dagliga liv jämför hjärnan ständigt alla intryck med en tidigare minnesbild i balansminnet, som används som referensram. När man utsätts för nya ovana rörelsemönster räcker inte balans-minnesbilden till.
  • I hjärnan sitter de centra som styr balans, vakenhet och kräkningar mycket nära varandra. Signalerna till balanskärnorna spiller över på grannkärnorna i hjärnstammen, och man får symtom när vaguskärnan, vakenhetscentrat och kräkcentrat utsätts för retning.
  • Eftersom magfunktionen låser sig i tidigt skede, blir det dessutom svårt att få i sig vätska - resultatet blir en vätskebrist som accelererar sjösjukesyndromet ytterligare.

Frejsan ligger här bredvid mig i sängen nu och tar upp på tok för mycke plats för den lilla kroppen. Jag får alltid ligga ute på kanten och vicka, medans hon tar resterande 150cm.

I'm going to the place where love and feeling good don't ever cost a thing.
And the pain you feel's a different kind of pain.


Imorgon är det en ny dag...om du inte visste de. Fyller år nästa onsdag, den elfte för att vara mer exakt. De e kul att fylla år, om jag skulle få bestämma så skulle jag göra de flera gånger per år. Tror nog Freja håller med mig :) Sen efter de så kommer fredan och då är det den 13:de...ooooh, Fredag den 13:de. Om du nu blir väldigt skraj så kanske du är Paraskavedekatriafobiker...jag tror du är de Anna :)

Det finns flera olika hypoteser varför fredagen den trettonde uppfattas som en otursdag.

En hypotes grundar sig på att Jesus hade 12 lärjungar, och när Jesus blev förrådd var Judas den trettonde vid matbordet. Det kan även ha varit så att det baseras på att det fanns 13 personer totalt och att Jesus korsfästes på långfredagen. Det var också så att Jesus dog på en fredag. Den här kopplingen är av ganska sent datum och av okänt ursprung.

En annan hypotes grundar sig på att ett betydande antal ordensmedlemmar från Tempelherreorden blev fängslade av Filip IV av Frankrike fredagen den 13 oktober 1307 på order av påven Clemens V. Många av dessa torterades och avrättades dessutom.

Vidare finns i den nordiska mytologin en berättelse om hur svekets och ondskans gud Loke kom som den trettonde gästen till ett gästabud i Valhall - och sedan konspirerade så att Balder dog.


Ja, vad säger man, wikipedia är inte så dumt alltid :P
Nu ska jag se lite film eller serie eller nått..blir nog two an a half men :) men för kommer lite ögongodis ;)


        


Är det mörkret, är det stressen, är det vintern, är det Boden, eller livet?

Men ibland så är jag fast.
Kan Du känna likadant?
Att allt man gör är bara plast
och faktiskt föga intressant.



Antar att de inte alltid kan kännas okej, eller rätt bra, eller faktiskt inte ens uthärdligt.
Hade jag haft världens alla krafter hade jag gett Freja den bästa uppväxt och ett långt lyckligt liv,
hade gett Anna sina 100 000 000 som hon fick dela ut hur hon ville, Elias skulle få skratta lika ärligt som han gör idag varje dag resten av sitt liv, hade tagit bort mammas alla smärtor, christer skulle få vilken traktor han ville, hade hjälpt Eric och Jim att hitta sig själva, hade tagit bort all stress från Frida, hade hjälpt rullstolsburna att springa, hade hjälpt missbrukare att bli rena, de hungriga skulle få mat och de sjuka skulle bli friska, de ensamma skulle få sällskap, inget barn skulle fara illa, ingen gammal skulle dö ensam, allt de lilla och allt de stora,  puzzelbiten som saknas i oss alla skulle jag ge dom, och den eviga tomheten skulle jag fylla..



Vad är det ingen ska få se, som ingen redan sätt?

Vaknade i morse, genomsvettig. Vet inte om de va väldigt varmt inatt, mardrömmar eller klimakteriet.
Sedan steg jag upp, frukost...Lunch...plugg...middag....sängen. Inge superintressant som hänt idag förutom några små kaffebesök och besök under dan. Freja fick ett pärlsett av Frida som hon så duktigt satt och lekte med...stackarn tappade ut alla pärlorna från snöret två ggr och fick börja om från början. Ja de e bra, man ska lära sig att det inte är nån idé att ge upp.. vill man få något får man vara berädd att försöka igen, igen och igen.
Nu ligger jag här som vanligt i sängen och funderar vad man ska titta på tills man somnar.
När jag äter choklad så tycker jag om när den stått i kylen så den är lite knaprig, men då ska den smälta i munnen. Är man däremot kall i munnen, om man typ dricker isvatten till så är de inte alls kul å äta choklad.

Jag och Freja satt och såg på nått djurprogram på tv ikväll innan hon somna. Handlade bland annat om hur djur parar sig. Såg väldigt lustigt ut när sköldpaddor gjorde de... eller inte konstigt men..svårt och inte så skönt. Freja frågade flera gånger varör djuren lät så och gjorde så, när jag sa att dom gjorde så för att dom vill göra barn lät hon jätte besvärad: varför vill dom göra barn?

Jag säger mig själv: Jag har ingenting
Det är bara floskler och evig väntan
Sen hör jag dig säga: Du har visst nånting
Du har din frihet, du har din längtan


Nä, jag vet inte alls vad som man ska skriva idag. Börjat läsa Hamlet till skolan. Jobbigt att läsa en bok som är upplagd som ett manus.. eller tråkigt iaf. Det är alldeles för lite drama i skolan. Tror att det hade vart bra om man hade haft mer göra små-pjäser och improviseringar. Både för att få komma bort från allt teoretiskt och att lära sig stå och leka framför folk.

Såhär kommer morgondagen bli...skrollar..

All that I have is all that you've given me
did you never worry that I'd come to depend on you
I gave you all the love I had in me
now I find you've lied and I can't believe it's true

Wrapped in her arms I see you across the street
and I can't help but wonder if she knows what's going on
you talk of love but you don't know how it feels
when you realise that you're not the only one

Oh you'd better stop before you tear me all apart
you'd better stop before you go and break my heart
ooh you'd better stop

Time after time I've tried to walk away
but it's not that easy when your soul is torn in two
so I just resign myself to it every day
now all I can do is to leave it up to you

Oh you'd better stop before you tear me all apart
you'd better stop before you go and break my heart
ooh you'd better stop

Stop if love me
(you will remember)
now's the time to be sorry
(that day forever)
I won't believe that you'd walk out on me

Oh you'd better stop before you tear me all apart
you'd better stop before you go and break my heart
ooh you'd better stop

Go natt och sov gott!!


RSS 2.0